Vi ser, vi ler, vi vill ha mer

Oooooooh vilken härlig start på dagen vi fick idag - en vacker soluppgång över den kända tempelstaden Angkor Wat med en kaffe och en croissant i handen. Svårslaget!

Under några dagar har vi nu rejsat oss igenom delar av Kambodja och hunnit med bland annat;

Sol och bad
Fest
Floating Village (en by där lokalborna bor på, och livnär sig av floden)
Angkor Wat
Marknader
Att bråka med försäljare om för dyra äpplen fleeera gånger om
 
   

För att förvirra er ännu mer i vårt resande så ska vi imorgon bege oss mot Laos. Vi har en 30-timmars bussresa framför oss så nu blir det till att säga godnatt!

Hörs!


Kommentarer
Postat av: Inger Selinder

Hej på er! Det är så roligt att få följa er på er fantastiska resa. Ni är jättemodiga och kloka som ger er ut i världen Kram Faster

2010-11-25 @ 17:30:26
Postat av: eileen

åh vad roligt ni verkar ha!! Sophie, köper ni visum vid gränserna? Även fast ni tar landvägen in? Jag hör av mig något när vi är i thailand så kanske vi kan ses, vi landar i bangkok den 30 december :) Kramar!

2010-11-25 @ 19:21:17
Postat av: magnus

Hej på er !

Tack för senast! Ser ut som att ni har det toppen, om man bortser från den onda foten, hoppas den går till sig snart ! Oj vad ni har hunnit med sedan vi sa hejdå i Kota kinnabalu för tre veckor sedan.

Sitter nu på arlanda och väntar på planet som ska ta mig hem efter en vecka i Lesotho mycket jobb men också en mycket upplevelser. Efter jobbet i Lesotho åkte jag bil till johannesburg och fick se vilka stora skillnader det är på utvecklingen i landen, lesotho är verkligen ett uland jämfört med Sydafrika. Hann också med en tur i Soweto och i Apartheidmuseet, intressant men också skrämmande att se på plats vad vi människor kan göra mot varandra! Ha de bra !

2010-12-09 @ 15:36:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0