djursvamp i fejjan och en konservburk i handen

2011-01-25 @ 01:56:22 Permalink Kommentarer (7) Trackbacks ()

 +  = 
Sophies souvenir från Thailand, diagnostiserad DJURSVAMP!!

   
   

Här är ett axplock av vad våra hittills två underbara veckor i Nya Zealand har bestått av: Bilkörande, naturupplevelser, häng med två sköna söderlänningar, roligheter och äkta lycka! 

livet bland pinnar . .

2011-01-12 @ 02:38:14 Permalink Kommentarer (6) Trackbacks ()

Som ni ser på bilden lever vi loppan här i Nya Zealand tillsammans med vår fina bil och alla äventyr som hör till. För tillfället bor vi på väldigt simpla campingplatser utan elektricitet så datorn kommer slockna när som helst! Det är också därför som vi är sämre än vanligt på att höra av oss..:P

Vi vill bara fort säga att allt är kanonbra och att vi nu befinner vi oss i Rotorua, på Nordön. Här finns det gejsrar, bubblande lera och massa coola saker. Nu ska vi iväg och bada i ett par varma källor! 
  


nu är det dags att vända blad . .

2011-01-06 @ 07:22:33 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Från bananashakes som vi äääälskade i Thailand till en helt annan frukt - Kiwi.
Nu är vi i Nya Zealand!

Sophie sitter för tillfället upptagen i telefon med företaget som ska hyra ut det som kommer vara vårt hem under de närmsta tre veckorna - en camper van. Detta är en bil med en köksvrå och sovplats så att man så fritt som möjligt kan ränna runt längs Nya Zealands vägar och sova på campingplatser ute i naturen. I övermorgon börjar vår roadtrip och nästa underbara etapp på resan.

Vi ska köra försiktigt.

 

God fortsättning

2011-01-01 @ 14:40:44 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Gott nytt år allihop. Det nya året firades in på ön Koh Phangan med 30 000 andra knäppa ungdomar, dansandes i sanden under bar himmel till 10 på morgonen. Kunde inte haft en bättre start för år 2011.

Annars har vi de senaste 2 veckorna spenderat tiden på Koh Samui tillsammans med familjen Mårtensson. Vi tackar för hyggeligt sällskap och kan lätt konstatera att julen inte vore densamma utan er på plats. Tack !

   
   

haha... Sophies okända bror kom även på besök över julhelgen.

Nepp, nu är det dags för lite sömn här i vår djungel bungalow. Det kanske ska tilläggas att vi har råttor som kryper ovanför våra huvuden, ödlor som stirrar på oss från taket och kackerlackor som kryper på golvet runt oss. Tur att vi blivit härdade för nu tackar vi mest för sällskapet :)

good night