Grattis...

2010-12-28 @ 08:06:46 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

...mamma Lena pa fodelsedagen !

Till familj & vänner

2010-12-24 @ 07:00:19 Permalink Kommentarer (7) Trackbacks ()

Vi lever loppan..med Loppan..

2010-12-18 @ 10:49:21 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()

           


Här gott folk har ni lite härliga bilder från Koh Chang där vi spenderade tiden med världens goaste Carro-t! Inte visste vi att vi skulle få ett tränings boot-camp på köpet när vi mötte upp Carro men oj vad nödvändigt det var! Varje morgon drog hon upp oss i ottan och ut på morgonpromenad följt av cirkelträning på stranden, därav våra svettiga ansikten på en av bilderna! Hunden som ni ser är vår vän Loppan. Han har till och med åkt kajak med oss. Fyra stycken på en kajak alltså..Och ja, hoppas vi inte har fått skabb.

Annars har vi mest njutit av livet; spelat spel, kollat på kvällsbio utomhus, solat och badat, kört moppe runt ön och ätit extra god mat! :) Tack Carro för ditt sällskap, du saknas redan!

Nu sitter vi i Bangkok, påväg mot Koh Samui där vi ska möta upp Emmas familj som vi ska fira jul med, JAA!!:)

Drick glögg och ät mycket lussebullar för oss! Julmusiken i Bangkoks butiker gör att vi läängtar...


here we go again...

2010-12-07 @ 06:18:24 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()

Iforrgar kom vi fram till Railey i Krabi och motte upp Carro.
Idag ska vi vidare igen och denna gang bar det av mot Koh Chang, ett helt spontant och otippat resmal i var Thailandsrutt. Anledningen - daligt vader har i Krabi och pa hela vastsidan.

Nu har vi en 24-timmars lang bussresa till framfor oss och sen hoppas vi pa SOL! :)

Hors!

grattis kungen

2010-12-04 @ 08:27:10 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()

Och da ar vi uppe i 6 besokta lander! Vi sitter just nu och knappar pa tangenterna pa Khao San Road i Bangkok, Thailand :) Vi snubblade rakt in pa sjalvaste kungens fodelsedag sa det ska firas denna afton.

Här får ni en bilduppdatering, trevligt folk och anledningen till varför Emma måste vila upp sig lite för att orka med kvällen 

   
     

Den onda foten, det onda benet och de färgglada pillren tillhör Emma (Anita och Peo, ni kan vara lugna Sophie tar hand om Emma). Bortsett från alla åkommor mår vi bra, ar lite trotta efter vart rasande restempo så nu ser vi framemot lite "semester" har i Thailand..HAHA!

Puss och ta hand om er

Bra flyt !

2010-12-01 @ 14:32:07 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()

Senaste dagarna har varit galet kul, vi har varit pa "tubing" i Vang Vieng. Har samlas knappa ryggsacksfarare fran alla lander, hyr varsitt gummidack och flyter med strommen till flodens alla galna barer.

Nu ska vi fixa visum for att kunna ta oss in i nasta land som blir Thailand, om allt gar som det ska lamnar vi Laos pa lordag med nattbuss till Bangkok. Fran Bangkok flyger vi till Krabi dar vi ska mota upp en cool tjej som heter Caroline.