here we go again...

Iforrgar kom vi fram till Railey i Krabi och motte upp Carro.
Idag ska vi vidare igen och denna gang bar det av mot Koh Chang, ett helt spontant och otippat resmal i var Thailandsrutt. Anledningen - daligt vader har i Krabi och pa hela vastsidan.

Nu har vi en 24-timmars lang bussresa till framfor oss och sen hoppas vi pa SOL! :)

Hors!

Kommentarer
Postat av: Anna B

Hej, vad kul att ni ta en "sväng" förbi Koh Chang var också där under min vistelse och trivdes jätte bra. Bodde billigt och träffade mycket nytt folk. Vi blev dock lurade under resan dit så polis blev indragen men men det var ett äventyr att minnas :)

2010-12-07 @ 12:01:42
Postat av: Linnea

Hej tjejer! Mysigt med Koh chang, vilken strand bor ni på? puuss Limpan

2010-12-09 @ 13:11:53
Postat av: Magnus

Hej på er !

Tack för senast! Ser ut som att ni har det toppen, om man bortser från den onda foten, hoppas den går till sig snart ! Oj vad ni har hunnit med sedan vi sa hejdå i Kota kinnabalu för tre veckor sedan.

Sitter nu på arlanda och väntar på planet som ska ta mig hem efter en vecka i Lesotho mycket jobb men också en mycket upplevelser. Efter jobbet i Lesotho åkte jag bil till johannesburg och fick se vilka stora skillnader det är på utvecklingen i landen, lesotho är verkligen ett uland jämfört med Sydafrika. Hann också med en tur i Soweto och i Apartheidmuseet, intressant men också skrämmande att se på plats vad vi människor kan göra mot varandra! Ha de bra !

2010-12-09 @ 15:57:54
Postat av: Suzette

Hej fina tjejer:)

Jag hoppas att allt är super bra med er, det verkar ju så utefter det jag läst och hört utav emilia i alla fall. Jag saknar och er, och tänker på er med jämna mellanrum. Nu är det snart jul, och jag vill därför önska er en fin jul och en bra fortsättning på ert äväntyr! Puss och Kramar

2010-12-17 @ 22:56:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0